Keuruun Isännöintipalvelu Oy

Keuruun Isännöintipalvelu Oy on vuonna 2001 perustettu paikallinen ja palveleva isännöintitoimisto. Olemme itsenäinen ja riippumaton kiinteistöjen hallinnointiin keskittynyt yritys.

Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa korkeatasoisia asumisen palveluita asiakaslähtöisesti. Haluamme kuunnella asiakkaitamme ja hoitaa asiat kuntoon parhaalla huolenpidolla ja ammattitaidolla. Säännöllinen kouluttautuminen ja nykyaikaiset sähköiset ohjelmistot ovat osa palvelukokonaisuutta ja korkeaa laatua, joilla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kustannustehokkaat palvelumallit. Asiakaslähtöisyys ja ystävällinen asenne ovat toimintamme perustoja, jolle vuosien kestävä kumppanuus on hyvä perustaa. 

Toimistossamme teitä palvelee kaksi isännöitsijää ja kaksi kiinteistösihteeriä, joista meillä kaikilla on suoritettuna isännöitsijän ammattitutkinto. Jatkuvalla lisäkouluttautumisella pyrimme vastaamaan asunto-osakeyhtiölain vaatimuksiin sekä lisääntyneisiin kiinteistöalan hallinto- ja kunnossapitotarpeisiin. 

Hallinnolliset tehtävät, tekniset palvelut ja taloushallinto järjestyvät mallikkaasti avullamme.

Hyödynnä käteviä lomakkeitamme:

Vikailmoitus Muutostyöilmoitus Muuttoilmoitus Vesimittarilukemat

Etsitkö hyvää isännöitsijää?

Keuruun Isännöintipalvelu Oy tarjoaa kattavat isännöintipalvelut asiakkaan tarpeen mukaan. Kun etsinnässä on toimiva kumppanuus, otathan meihin yhteyttä!

Voit myös lähettää tarjouspyynnön meille kiinteistöstäsi

Miten tavoitat meidät?

Tule paikan päälle:
Keskusaukio 3
42700 Keuruu

Keskeinen sijaintimme Keuruun ydinkeskustassa tekee meistä helposti lähestyttävän. Aukioloaikamme ovat ma–pe 9.00–15.00. Tervetuloa!

Voit ottaa myös yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@ovikotiin.com sekä etunimi.sukunimi@ovikotiin.com tai soittaa numeroon:

050 4474 599