Ostamassa

Asunnon ostoon kannattaa ottaa avuksi kokenut kiinteistövälittäjä. Keuruun Kiinteistönvälitys LKV:n kattava kokemus asuntokaupoista on etusi uutta kotia tai muuta kiinteistöä etsiessäsi. Asunnon ostaminen on varsin iso ja tärkeä asia, ja ammattitaitoinen kiinteistövälittäjä opastaa sinut kotiisi turvallisen tien kautta.

Ostamassa – kurkkaa ovesi kotiin!

Asunnot Loma-asunnot Tontit Maa- ja metsätilat

Monipuolisesti palvellen

Asuntojen esittelyjen lisäksi välittäjä voi konsultoida sinua kodinvaihtoon liittyvistä asioista, kuten verotuksesta, rahoituksesta ja yleisesti Sinulle epäselvistä asioista.

Kun olet asuntoa vaihtamassa

Kutsumalla välittäjäsi kotikäynnille saat tietää myös nykyisen asuntosi arvon. Muistathan, arviointikäynti on aina maksuton. Haemme mielellämme myös uutta asuntoa vanhasi tilalle. Kätevä palvelumme tarkoittaa sitä, että ilmoitamme sinulle heti kun hakemasi asunto on vasta tulossa myyntiin! Näin kuulet ensimmäisenä vapautuvasta asunnosta ja pääset uuteen kotiin todennäköisesti mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä!

Keuruun Kiinteistönvälitys LKV palvelee monipuolisesti asunnon, vapaa-ajan asunnon ja tonttien ostajia. Ota yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä tilanteesi!

Ostamassa