Keuruun Kiinteistönvälitys LKV

Keuruun Kiinteistönvälitys LKV tarjoaa ammattitaitoista, aktiivista ja ennen kaikkea asiakasystävällistä kiinteistönvälitystä. Aktiivisuus ja asiakaslähtöisyys ovat vankkoja vahvuuksiamme ja joiden tiedämme olevan tärkeällä sijalla kotia tai muuta kiinteistöä etsittäessä, myytäessä tai vuokratessa. Meiltä löydät oven kotiisi melko vaivattomasti!

Asunnot Loma-asunnot Tontit Maa- ja metsätilat

Miten toimimme?

Kun kyseessä on kiinteistönvälitys, on hyvä markkinointi ensiarvoista. Markkinointimme on tunnetusti tehokasta ja kuuntelemme tässä aina myös asiakkaan toiveet. Käytämme markkinoinnissa tunnettuja medioita ja paikallisia sanomalehtiä, joten tarjoamme kohteelle optimaalisen näkyvyyden. Yleisesittelyjä pidämme viikonloppuisin.

Välityspalvelumme on varsin reilua, sillä se ei tuota mitään kustannuksia jos kauppaa ei jostain syystä synny.

Arviokäynti

Ensiaskel asunnon myyntiin on arviokäyntimme. Kartoitamme yhdessä tilanteen ja sovimme selvät pelisäännöt tarvitsemallesi palvelulle. Kun asiat ovat tarkasti kirjattuna, tiedät miten asiat etenevät jatkossa hyväksesi.

Arviokirjat ja kauppakirjat

Kauttamme saat myös arviokirjat ja kauppakirjat.

Ota yhteyttä!

Keuruun Kiinteistönvälitys LKV palvelee ammattitaidolla. Myy, osta ja vuokraa kiinteistösi turvallisesti. Hinnoittelemme kiinteistönvälityspalvelumme aina kohtuudella. Katso tarkemmat yhteystiedot ja kysy lisää!